Voordelig bellen met VoIP


ISDN stopt! Stap nu over naar voordelig bellen met VoIP!


ISDN stopt per 1 september 2019

Per 1 september 2019 stopt ISDN bij KPN en alle andere aanbieders. ISDN wordt volledig vervangen door VoIP, ook wel bekend als internetbellen. Een groot aantal bedrijven maakt nu nog gebruik van ISDN. Hoog tijd om over te stappen!

Wat is VoIP?

VoIP, Voice over Internet Protocol of internetbellen is bellen over internet. Spraak wordt omgezet in datapakketjes en via je internetverbinding verstuurd. Dit gaat razendsnel en door onder andere High Definition-voice is de gesprekskwaliteit stukken beter.
Aangezien je belt via internet maakt het in principe niet uit waar je toestel staat, thuis, op kantoor of waar ook ter wereld. Als je internet hebt, kun je gewoon bellen met je eigen Nederlandse telefoonnummer.

Hosted VoIP

Hosted VoIP is de nieuwe manier van bellen. Bij Hosted VoIP worden de toestellen gekoppeld aan een centrale in de “Cloud” en bel je altijd tegen de voordeligste tarieven naar binnen- en buitenland. Hosted VoIP is een uiterst schaalbare telefonie oplossing die zeer eenvoudig kan worden aangepast aan de veranderingen binnen de organisatie.
Hosted VoIP werkt het beste met VoIP-toestellen. Wil je toch gebruik blijven maken van je bestaande toestellen dan zijn ook hiervoor diverse mogelijkheden.

Eigen centrale

Wanneer je gebruik wil blijven maken van je eigen centrale dan moet deze geschikt zijn voor VoIP of er moet een uitbreidingsmodule verkrijgbaar zijn om de centrale geschikt te maken voor VoIP. BizSolutions levert in dat geval een zogenaamde SIP-trunk waaraan de externe telefoonnummers gekoppeld worden zodat u gewoon bereikbaar blijft via VoIP op uw eigen nummers en eigen centrale.

Bel me terug!

Elke situatie is anders en dit vraagt om een aangepast advies. Vul onderstaand uw gegevens in dan belt onze adviseur u zo spoedig mogelijk terug.

contact met BizSolutions