Systeembeheer & Support


Je eigen ICT’er, maar alleen als je hem nodig hebt!


Eerlijk systeembeheer & support

Ervoor zorgen dat je niet stil komt te staan en dat je zo snel mogelijk een antwoord hebt op je vragen is het streven. Preventief onderhoud van servers, controleren van beveiliging en back-up en tussentijds monitoren van het systeem. Onderhoud doen we zoveel mogelijk op afstand en buiten kantoortijden zodat je er geen hinder van ondervindt, en zodat we overdag tijd hebben om je vragen te beantwoorden.

Door snellere en veiliger verbindingen hebben we de mogelijkheid heel veel op afstand te doen. Dat is mooi voor beiden want dit verlaagt de kosten en verhoogt de efficiëntie. Dus kortere wachttijden en waar mogelijk meteen een antwoord.

Uiteraard komen we wel naar je toe als het op afstand niet opgelost kan worden.

Service op verzoek

Geen wurgcontract met hoge maandelijkse kosten maar service op verzoek en betalen per minuut. Ons streven is geen storing maar helaas lukt dat niet altijd. Is er toch een storing dan doen we er alles aan om dat dezelfde dag nog op te lossen en dat zonder duur Service Level Agreement en tegen een eerlijk uurtarief!

Wil je toch liever een vaste overeenkomst per werkplek? Ook dit kan voor een vast laag maandbedrag per werkplek/PC.

Neem voor meer informatie contact op via 0493 726 100 of vul het formulier in.

Wat mag je verwachten

Vakkundig beheer van de volledige ICT-omgeving. Servers, printers, werkplekken en bijbehorende software. Technische ondersteuning maar ook ondersteuning en tips bij het dagelijks gebruik van applicaties. We doen er alles aan om storingen te voorkomen, maar het verhelpen van storingen gaat altijd voor! Indien technisch mogelijk lossen we je storing dezelfde dag nog op.

Bel me terug!

Elke situatie is anders en dit vraagt om een aangepast advies. Vul onderstaand je gegevens in dan belt onze adviseur je zo spoedig mogelijk terug.

contact met BizSolutions