Microsoft Office 365


Altijd al je bestanden bij de hand, ook onderweg!


Cloud diensten

Werken in de cloud betekend niet meer dan dat je bestanden en applicaties bereikbaar zijn via internet. Groot voordeel is dat je op vrijwel elk apparaat en vanaf elke locatie waar ook ter wereld, toegang kunt hebben tot al je eigen gegevens. Denk vooral aan e-mail, contacten en bestanden maar ook administratie en andere applicaties hoort tot de mogelijkheden. Al je data is opgeslagen in veilige datacentra in Europa.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 biedt de basis voor het mobiele kantoor. Naast e-mail kan door gebruik van Sharepoint en Microsoft Teams de perfecte omgeving worden gecreëerd voor samenwerken en het delen van bestanden en informatie met collega’s en/of personen buiten het bedrijf. Dit alles voor een vast maandbedrag per gebruiker. Al je gegevens zijn opgeslagen in beveiligde datacentra in Europa.

De voordelen op een rij

  • mail 1 op 1 op al je apparaten, ook de verzonden items en concepten
  • contactpersonen automatisch op PC, laptop, tablet, mobiel en/of vaste telefoon
  • al je data opgeslagen in een veilige redundant omgeving en vanaf overal bereikbaar
  • eenvoudig maar vooral ook veilig informatie delen via Microsoft OneDrive, Sharepoint en/of Teams

Gegevens back-up

Ondanks dat Microsoft een van de veiligste omgevingen is om je data op te slaan kan bijvoorbeeld door onbedoeld verwijderen of ransomware  een deel of al je data verloren gaan. Wij adviseren dan ook om zelfs wanneer je data is opgeslagen bij Microsoft altijd te zorgen voor een goede back-up. Wij adviseren Altaro Office 365 back-up waar onbeperkte opslag mogelijk is voor een klein bedrag per gebruiker per maand.

Wil je weten wat voor jou de beste oplossing is of wil je vrijblijvend meer informatie neem dan contact op!

Bel me terug!

Elke situatie is anders en dit vraagt om een aangepast advies. Vul onderstaand je gegevens in dan belt onze adviseur je zo spoedig mogelijk terug.

contact met BizSolutions