Outlook zoekvak verdwenen?

Outlook zoekvak verdwenen?

Zoekfunctie in Outlook verandert

Outlook zoekvak verplaatst

Is je Outlook zoekvak verdwenen? De zoekfunctie in Outlook is, wanneer je binnenkort beschikbaar hebt ingeschakeld, met Outlook versie 12730.20250 opeens verdwenen. Welke versie je hebt vindt je via Bestand, Office Account, Info over Outlook.

In onderstaande afbeelding is de oude vertrouwde locatie van het zoekvak gemarkeerd. Het zoekvak bevindt zich hier direct boven het postvak.

Outlook zoekvak verdwenen? - Weergave van de standaard locatie van het zoekvak boven het postvak

Is je Outlook zoekvak verdwenen? Dan zit het zoekvak waarschijnlijk in de programmabalk van Outlook zoals gemarkeerd in onderstaande afbeelding. Voor snel toegang tot de zoekfunctie kun je ook altijd de toetscombinatie  [CTRL]-[E] gebruiken.Outlook zoekvak verdwenen? - Weergave van de nieuwe positie van het zoekvenster in Outlook in de programmabalk

Met de nieuwe zoekbalk worden ook nieuwe zoekfuncties geïntroduceerd. Alle zoekfuncties binnen Outlook zijn nu bereikbaar vanaf dezelfde zoekbalk. Daarnaast kun je nu eenvoudig zelf uitgebreid zoeken en zelf zoekcriteria toevoegen of verwijderen.

Op zoek naar meer informatie over Outlook, Office 365 of andere diensten van BizSolutions bel 0493-726 100 of vul het contactformulier in.

Share this post