Windows Server 2008 End of Life

Windows Server 2008 End of Life

Windows Server 2008 End of Life! Microsoft stopt per 14 januari 2020 met de ondersteuning van alle Windows server 2008 varianten. Hieronder vallen ook de Small Business Server 2011 edities die op Server 2008 gebaseerd zijn. Er zullen vanaf die datum geen beveiligingsupdates meer zullen worden uitgegeven. Hierdoor zal het besturingssysteem een verhoogd risico vormen voor virussen en malware.

Windows Small Business Server 2011 is gebaseerd op Windows Server 2008 en zal niet langer ondersteund worden. Er is geen 100% opvolger voor de Small Business Server 2011, ook bekend als SBS 2011. Tot 25 gebruikers is er Microsoft Windows Server Essentials. Deze server versie beschikt niet meer over Exchange maar kan naadloos geïntegreerd worden met Office 365.

Stap over naar een veilig besturingssysteem! Upgrade uw servers naar de laatste nieuwe server versies. Advies of hulp nodig voor de upgrade van uw servers? Wij adviseren u graag over de migratie naar een nieuwe server omgeving. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Share this post