Windows 7 End of Life

Windows 7 End of Life

Windows 7 End of Life! Microsoft stopt per 14 januari 2020 met de ondersteuning van Microsoft Windows 7. Dit betekend dat er geen beveiligingsupdates meer zullen worden uitgegeven. Hierdoor zal het besturingssysteem een verhoogd risico vormen voor virussen en malware. Je kunt nu nog gratis upgraden van Windows 7 en Windows 8 naar Windows 10. Wacht niet langer en upgrade vandaag nog je oude Windows versie naar Windows 10. Met Windows 10 geniet je van de voordelen van een nieuw en veilig besturingssysteem!

Windows 7, uitgebracht door Microsoft in 2009 is inmiddels al weer ruim 10 jaar het toonaangevende besturingssysteem. Dit geldt voor zowel zakelijk als thuisgebruik. In 2012 kwam Microsoft uit met de opvolger Windows 8 en later Windows 8.1. Ook toen nog is Windows 7 het meestgebruikte besturingssysteem gebleven. In 2015 kwam Windows 10 met voor Windows 7 en Windows 8 gebruikers een gratis upgrade naar Windows 10. Toch heeft een erg groot deel van de Windows 7 gebruikers geen gebruik gemaakt van dit aanbod. Er zijn ook nu nog een erg groot aantal Windows 7 computers in gebruik. Nog steeds kun je gebruik maken van de gratis upgrade naar Windows 10 maar hoe lang nog is niet bekend!

Maak daarom zo snel mogelijk gebruik van de gratis mogelijkheid om je PC te upgraden naar Windows 10. Voorkom dat je straks met een verouderd besturingssysteem zit. Op termijn, waarschijnlijk al vanaf 14 januari direct na de Windows 7 End of Life, zullen banken beveiligingswaarschuwingen gaan geven omdat je PC niet meer veilig is. Bovendien loop je een groter risico op virussen of dat je computer geïnfecteerd raakt met malware omdat beveiligingslekken niet meer worden gerepareerd. Neem geen onnodig risico en maak de transitie naar Windows 10!

Share this post