Altaro Back-Up voor OneDrive en Sharepoint

Altaro Back-Up voor OneDrive en Sharepoint

Altaro komt met nieuwe Back-Up Oplossing voor Office 365.

Altaro is al jaren het voorkeursprogramma voor het maken van back-ups van virtuele machines. Daarnaast heeft Altaro al geruime tijd een oplossing voor back-up van Office 365 mail. Dit is recent uitgebreid met back-up voor Office 365 inclusief OneDrive en Sharepoint.

Moet ik back-ups maken van Office 365 mail en OneDrive?

Nee, dat “moet” natuurlijk niet maar Microsoft doet het niet! Hoewel Microsoft een van de veiligste omgevingen is om je data op te slaan kan er veel mis gaan. Bestanden kunnen ongemerkt verwijderd worden of versleuteld door een virus of ransomware. Zelfs als je er alles aan doet om dit te voorkomen is er een risico. Om te voorkomen dat je een deel of zelfs alles kwijt raakt is een goede back-up pure noodzaak.

Office 365 Back-Up

Met de komst van Altaro’s Office 365 Back-Up inclusief OneDrive en Sharepoint kunnen al je bestanden worden veiliggesteld middels een back-up. De kosten vallen alleszins mee en zijn gebaseerd op een vast bedrag per gebruiker per maand. Neem voor meer informatie en advies contact op.

Share this post